IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Закани от Китай към Джиджи Хадид: Не идвай в Шанхай, расистка си!

30 август 2017 07 40

Моделът си навлече гнева на китайци като имитира Буда

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Джиджи Хадид се готви усилено за изявата си на модния подиум за ревю-спектакъла на Victoria's Secret 2017 в Шанхай. 22-годишният модел разкри новината като публикува видео на страницата си в Instagram.

Красавицата обаче няма да се радва изцяло на радушен прием, а вече излизат и първите закани, че не е добре дошла в страната, където я приемат за „расистка“.

Поводът за недоволството на китайците идва от публикуван видеоклип през февруари с нейно участие, в което красавицата имитира Буда.

Във видеото, заснето от сестра ѝ Бела, Джиджи държи бисквитка, оформена като Буда и имитира религиозната фигура като присвива очи.

Постът по-късно бе изтрит, но не и преди да получи тежки критики от потребителите на Twitter, които я нарекоха „расист“ и я призоваха да се извини.

„Ние харесваме хората, които ни уважават, а не вас. Това, което сторихте, ни направи нещастни. И китайците не ви приветстват. Така че не идвайте в Китай“, пише потребител в социалната мрежа.

Гневните постове там продължават като мнозина наричат гаджето на Зейн Малик расистка и гневно я критикуват за поведението ѝ, искат тя да се извини като също така потвърждават, че не е желателно тя да пристъпва в Шанхай.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари