IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преобрази кецовете си и отпразнувай есента с Converse

11 септември 2017 09 20

„Оцвети пролетта“ се завръща с есенно издание

Снимки: Converse

Снимки: Converse

През април тази година, по случай навършването на 100 години от създаването на емблематичния си модел Chuck Taylor, Converse подари на своите клиенти възможността да си закупят персонализирани, рисувани кецове. Е, сега е време за нови кецове и... есенни нюанси.

„Оцвети пролетта“ се завръща с ново издание – „Оцвети есента“, в която художниците Точка, Аделина Бонева и студио за дизайнерски, ръчно изработени аксесоари Lash ще направят своя прочит на есента.

На 16 септември Точка и Аделина Бонева ще оставят своя почерк върху кецовете в магазина на Converse в Сердика Център, като ги изрисуват в техен стил и в цветове в унисон с есента.
Всеки клиент на магазина ще има възможност да персонализира безплатно кецовете си с помощта на една от двете художнички. А най-хубавото е, че това не е всичко.

Първите посетители на Converse, закупили си чифт персонализирани кецове, ще получат специален подарък – дизайнерски аксесоар за кецове, осигурен от студио за дизайнерски кецове Lash, зад което стои талантливата Ивелина Андонова.

Само в този ден, в рамките на кампанията „Оцвети есента“, всички модели на Converse ще се предлагат с 30% намаление от редовната цена.

А ето и кой ще се погрижи за това вашите кецове да бъдат неповторими.

Точка и чудовищата


Точка е момичето, което прави Sofia Monsters – една от най-креативните Facebook страници за улично изкуство, около която вече се е изградила цяла общност от фенове и любители на този стил. Това е място, в което софийските чудовища оживяват на неочаквани места.
Подобно на Банкси, Точка не желае да афишира име и фамилия.

„С тази разлика, че Банкси наистина има за какво да се крие, защото ако го хванат, може и да го арестуват. А аз просто предпочитам да ме свързват повече с нещата, които правя, отколкото с личността ми“, казва Точка. Рисува по Converse още като ученичка и много обича кецове.

Изрисуваните от нея кактуси и лисици върху Converse кецовете в рамките на първото издание „Оцвети есента“ още се разхождат по тротоарите и събират погледи. Този път чрез своето изкуство върху кецовете Точка ще покаже какво е за нея есента.

Освен да „има работа“ с градски чудовища, Точка обича и да кара колело, да прави бижута и да носи кецове, разбира се.

Аделина Бонева за демоните и формите


Аделина Бонева е от София, завършила е Национална художествена академия – магистърска степен, художествени занаяти – книга и печатна графика. Креативните ѝ занимания са отразени и в работата ѝ като артдиректор в рекламния процес.

Нейното изкуство издава какво вълнува ума ѝ. Аделина е от онези творци, които търсят неуловимото в движението, във времето и пространството и го претворяват в своите графики и рисунки. Тя е част от екипа на Advertising Artists, а един от последните проекти, в които откриваме произведения от нея, е изложбата #untaggablexhibition от 2016 г.

Ивелина, която ще добави дизайнерски елемент върху вашите кецове


Със сигурност сте ги виждали – нейните аксесоари за кецове стават едни от най-желаните дизайнерски елементи, защото те придават интересен и неповторим вид на кецовете. А ние ще ви запознаем с тяхната създателка – Ивелина, която ще изработи по един чифт дизайнерски аксесоари за първите посетители на магазина на Converse в Сердика Център на 16 септември, закупили си кецове в рамките на „Оцвети есента“.

Ивелина е творец, вдъхновен от тенденциите и развитието на модерния начин на живот и най-вече – от желанието на хората да бъдат различни и да изразяват своята индивидуалност чрез малките детайли. Затова Ивелина започва да създава продукти с изчистен стил и уникален дизайн, които сами да говорят за своите притежатели.

Такива кецове ви очакват и вас в Converse в Сердика Център на 16 септември. За да оцветим заедно есента, да изпием чаша кафе и да отпразнуваме малките радости. И побързайте, защото количествата ще бъдат ограничени!

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари