IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моден гаф за супермодели: Джиджи дефилира с една обувка!

13 септември 2017 06 40

Супермоделът крачи по чорапогащник с високо вдигната глава

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Да си супермодел може да изглежда лесно на пръв поглед, но в действителност се изискват сериозно равновесие и самообладание.

22-годишната Джиджи Хадид притежава и двете и окото ѝ не мигна, когато на Седмицата на модата в Ню Йорк ѝ се наложи да дефилира на ревюто на Anna Sui с една обувка.

С истинско самочувствие на звезда младата хубавица се разходи по подиума на една платформа, което би затруднило всеки аматьор, тъй като разликата в дължината на двата й крака бе минимум 12 см.

Не е ясно дали Хадид е загубила обувката в началото на подиума или изобщо не е имала време да я закопчае, когато е дошъл редът ѝ. Важното е, че появата ѝ провокира истински фурор и въпреки гафа не компрометира ревюто на Anna Sui.

Това не е първият път, в който моделът на Victoria's Secret среща затруднения на подиума. През февруари тя за малко не се строполи на пода по време на дефилето си за Moschino, когато тънкото токче се заклещи за роклята ѝ.

Вижте видео от ревюто:

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари