IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените звезди на наградите Еми

18 септември 2017 08 10

Кои се справиха отлично с модния избор?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Годишният календар отбелязва няколко особено значими събития по червен килим. Видяхме наградите Оскар, а официално и 69-те награди Еми са факт.

Антиутопията „Историята на прислужницата“ грабна отличията за най-добър драматичен сериал и за най-добра актриса в драматичен сериал (Елизабет Мос). „Вице“ получи „Еми“ за най-добър комедиен сериал.

Наградата за най-добър актьор в драматичен сериал получи Стърлиг К. Браун за „Това сме ние“. Това бе второ поредно отличие за цветнокожия актьор.

Сатиричното шоу „На живо в събота вечер“ също бе сред победителите на вечерта. Алек Болдуин получи Еми за най-добра мъжка второстепенна роля в комедиен сериал за пародирането на президента на САЩ Доналд Тръмп. Еквивалентната награда при жените отиде при Кейт Маккинън за имитирането на Хилари Клинтън в същото шоу.

Тази година звездите от малкия екран създадоха истинска феерия от специално направени за тях рокли, висша мода и микс от дръзки решения, някои от които се оказаха успешни.

От тенденциите, представени на модния подиум, до вечни класики – ето кои бяха най-добрите модни избори тази година.

1. Джесика Бийл

Съпругата на Джъстин Тимбърлейк внесе огромна доза блясък с тенденцията за метални елементи и акценти. Дългата рокля на Ralph & Russo бе комбинирана с нежни сандали на висок ток и тънки каишки на Stuart Weitzman, превръщайки Джесика Бийл в истинска принцеса на червения килим.

2. Зои Кравиц

Един от младите таланти на малкия екран впечатли не просто с актьорските си умения, но и с модния си избор. Дръзкият стил на Зои Кравиц бе подчертан със смела рокля на Dior Haute Couture, създадена с черна горна част и многоцветна долна. Преливането на цветовете внесе истински цветен лукс върху червения килим, а ефектите с пера подчертаха бунтарския дух на актрисата.

3. Никол Кидман

Носителката на награди Оскар се прибра с две отличия Еми и с благословията на модните критици. Блондинката доказа своя вкус със смела червена рокля на Calvin Klein. Никол Кидман избра модел с V-образно деколте, подчертано с умело подбрани бижута.

4. Джейн Фонда

Американската легендарна актриса се появи на червения килим, за да изнесе урок по стил на своите млади колеги. Джейн Фонда избра модел на Brandon Maxwell със сатенен акцент върху талията и разкрояваща се долна част.

5. Прианка Чопра

Една от най-високоплатените актриси в Боливуд се присъедини към модната армия на Оливие Рустейн, избирайки за тазгодишното издание на наградите Еми рокля на Balmain. Брюнетката заложи на модел тип „русалка“ с долна част в бели пера и успешно влезе в топ 5 на най-добре облечените звезди на наградите Еми 2017.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари