IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-зле облечените звезди на наградите Еми 2017

18 септември 2017 11 30

Дамите, които трябва да се стараят повече догодина

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тазгодишното издание на наградите Еми определено представи своеобразно модно ревю, на което модели бяха звездите от малкия екран.

Червеният килим изобилстваше от разнообразни силуети, а последните модни тенденции оживяха на бляскава церемония.

Въоръжени с последните изделия на големите модни къщи, холивудските звезди дойдоха и определено победиха.

Тази година трябва да отбележим, че са много малко дамите, които направиха крачка встрани и не се справиха подобаващо с избора си на тоалет.

Дори и при тези обстоятелства, събрахме за вас на едно място топ 5 на най-зле облечените на наградите Еми 2017.

1. Рийз Уидърспун

Зашеметяващото облекло на подобен тип събития се оценява по два компонента – избор на тоалет и съобразяване с официалния дрескод на наградите. По първия Рийз Уидърспун се е справила, но модните критици ѝ пишат Слаб 2 за втория. Роклята – сако на актрисата е дело на Stella McCartney, но определено е една идея по-лежерна от ранга на събитието.

2. Рашида Джоунс

Американската актриса изненада своите фенове на червения килим с изключително семпъл тоалет, който до голяма степен прикриваше същността и индивидуалността на брюнетката.

Рашида Джоунс бе облечена в дълга рокля на J. Mendel, която критиците еднозначно определиха като скучна.

3. Макензи Дейвис

Канадската актриса определено привлече всички погледи по време на наградите Еми 2017, но, за съжаление, не с особено добро око. Блондинката се спря на неонов цвят на своя тоалет, който ѝ осигури място в най-зле облечените дами на събитието. Моделът е дело на Delpozo и определено не е подходящ за червения килим.

4. Ариел Уинтър

Американката бе набедена за най-зле облечената жена на наградите Еми 2017, заради тоалета си. Тя разходи по червения килим модел на Zuhair Murad, който не само, че не отива на фигурата ѝ, но и разкрива твърде много от тялото.

5. Хайди Клум

Супермоделът определено е известна с модния си вкус и дръзкия почерк, който комбинира във визията си. Тази година блондинката заложи на рокля, дело на Peter Dundas, решена в дръзко червено. Роклята е страхотна, но това, което не спечели критиците, са аксесоарите на блондинката. Според коментатори, дървените многобройни гривни далеч не отиват на събитие от ранга на наградите Еми, а по-скоро на плажна визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

da beee ( преди 6 години )
Рашида Джоунс е перфектна изобщо не трябва да бъде в класацията
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
dada ( преди 6 години )
Вий па щот сте мноо убави... еее
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Tony ( преди 6 години )
Според мен Рийвс е облечена перфектно - елегантна, чаровна, младежки стил и... не очаква да получи наградата :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар