Щастлива булка, пременена за своята сватба с рокля на София Борисова, сподели вълнуващи снимки от тържеството и разказа с трепет вълненията си около избора на рокля, незабравимия сватбен ден и пътят на дизайнерския тоалет из Алпите – през малкото градче Халщат и Виена, до дома.

„Искам да изразя огромната си благодарност към целия екип на София Борисова. Избирането на рокля, както знаем всички, е дълъг и уморителен процес, а като прибавим, че става въпрос и за булчинска – задачата става изключително трудна! При вас беше първата рокля, която пробвах и последна, която направи нашия ден – един незабравим спомен!

Да, тя беше роклята, която изживя всички вълнения, емоции и танци през целия сватбен ден. Да, тя беше роклята, която се качи на 2700 м надморска височина, на ледник в Алпите, която мина през красивите тесни улички на защитеното от ЮНЕСКО градче Халщат, която усети аристократичния дух на Виена и се прибра там, където усещаше най-много топлина, а именно – бащиното огнище – за да запечата кадри на семейното единство и щастие!“, разказва булката.

Вижте в галерията ни част от „пътешествието“ на булчинската рокля.