IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Илияна Динева грабна короната на „Miss Top of the World 2017 People's Choice“

27 септември 2017 10 00

Отличието ме изненада, споделя красавицата

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Илияна Динева грабна сърцата на публиката и спечели короната на световноизвестния международен конкурс „Miss Top of the World 2017 People's Choice“, който се проведе в Пловдив.

Единствена от всички участнички, тя си тръгна и с втора корона – заради великолепната ѝ усмивка тя получи наградата „Miss Smile“.

„По време на кастингите чувах, че имам красива усмивка, но отличието се оказа изненада за мен“, сподели в студиото на „България сутрин“ Динева.

Илияна е човек, който обича новите предизвикателства и като победител на „Miss Lady Bulgaria 2016“, тя решава да се впусне в още едно приключение.

„Конкурсът се провеждаше в рамките на 5 дни. От сутрин до вечер бяхме заети да репетираме, като едната вечер беше „Вечер на талантите“, разказа гостът на Bulgaria ON AIR.

Като автор на книги, Илияна Динева е представила част от дебютния ѝ роман „Мус с аромат на цветя“, което е нещо нетрадиционно за конкурс за красота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари