IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синди Крауфорд отвори гардероба си (ВИДЕО)

5 октомври 2017 07 20

Излязоха съкровища с богата история

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Синди Крауфорд е носила едни от най-красивите и модерни тоалети по време на активната си кариера като модел и очаквано е модна икона и след като се „пенсионира“ от подиума. 51-годишната хубавица защити умело имиджа си на стилна жена като отвори вратите на личния си гардероб в кратко видео за VOGUE.

„В даден момент осъзнах, че имам невероятни тоалети, които съм натрупала през годините и искам да запазя“, призна пред медията Синди.

Тя добави и че разликата между това да си професионален модел преди и сега е, че преди не са имали професионален стилист, който да ги облича за всяко събитие.

„Но имахме добри връзки! Видях една рокля по време на шоу на Версаче и бях обсебена от нея. Отидох при дизайнерите и попитах: „Може ли да я взема назаем?“, разкри Крауфорд. И ето, че тя блесна с въпросното черно парче плат на наградите на MTV през 1992 г.

След това брюнетката издаде и интересни неща за рекламата на Pepsi, в която имаше участие през 1992 г. В нея звездата се разхожда с кенче в ръка, облечена в къси дънки и бял потник, превърнали се в иконичен стайлинг близо десетилетие. Оказва се, че дънките са били нейни, които е срязала специално за рекламата.

Крауфорд показа и колекцията си от чанти, включваща няколко творения на Fendi и една „напълно непрактична, но красива“ Louis Vuitton.

Макар че по събитията и много папарашки кадри Синди винаги е облечена по последен писък на модата, тя сподели, че обича да е в дънки и обувки тип „пантофка“.

Бившият модел обясни, че най-сантименталната дреха в колекцията ѝ е булчинската рокля на Джон Галиано, с която се венча за съпруга си Ранди Гербер.

Видеото завършва с надеждата ѝ да облече същата, макар и дотогава остаряла, рокля за 20-годишнина от сватбата ѝ, която е следващата година.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари