IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк: Никога не съм се подлагала на диети, дори след раждането!

10 октомври 2017 13 30

Супермоделът със съвети за женската сексуалност

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Макар и скоро да стана майка, Ирина Шейк продължава да изглежда безупречно. Секссимвол, успешен модел, грижовна майка и половинката на красавеца и холивудска звезда Брадли Купър, тя споделя, че всъщност никога не е полагала кой знае какви усилия за външния си вид, пише OK Magazine.

„Никога не съм спазвала диети. Никога. Даже след раждането. Благодаря на моите родители за хубавите гени. Това не е кокетство – никога нищо не правя специално, за да съм във форма“, разказва Шейк.

Супермоделът вярва, че жената не е длъжна да изглежда по определен начин, за да се харесва на мъжете. На първо място добре е тя да се харесва на себе си.

„Ако циклите на въпроса как да се харесам на мъжете, нищо няма да излезе. Смятам, че човек първо трябва да се хареса на себе си. Не мислете за мъжете, мислете за себе си! Сексуалността на жената не зависи от това дали сте си сложили токчета или не. Сексуалността е вътрешна хармония“, разяснява Ирина.

По думите ѝ, тя може да бъде видяна на токчета само на светски партита или по време на снимки. В обикновения си живот, звездата никога не ги използва. Обяснява, че слага само дрехи, които й носят комфорт.

Гримове и козметични средства Шейк също не използва във всекидневието си. За да поддържа красотата си моделът вярва на природните вещества, например леда.

„При всяко пътуване звъня на румсървиса в хотела и моля за много лед – това е цялата мъдрост“, разказва още моделът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

... ( преди 6 години )
ne poznavam jenata na snimkata , no dano e 6tastliva , pojelavam i go ot vse surce
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар