IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Греъм: Трябва да сте откровени с човека, до когото се будите

17 октомври 2017 12 20

Моделът разказва за религиозните си убеждения и за работата си

Снимка: Elle

Снимка: Elle

Ашли Греъм украси корицата на новия брой на Elle. Звездата взе участие в еротична фотосесия, а също така и разказа как ѝ влияят религиозните убеждения на нейната работа и как се е научила да се чувства комфортно в кожата си.

„Когато имам участие във фотосесия на еротично бельо или бански костюм Sports Illustrated, знам, че Господ ме следи в Instagram и вижда всичко. Вие трябва да сте също откровени и с човека, до когото се будите.“, обяснява моделът.

Тя също така обяви, че невинаги е била религиозен човек. „Родих се в християнско семейство, но когато заминах за Ню Йорк, се отдалечих от Бог. Тогава разбрах, че за да съм жива и здрава, е нужно да има нещо, което да ме държи на земята или ще се побъркам“, отбелязва звездата.

Ашли разказва и как се е сдобила с успех като признава, че невинаги се е смятала за привлекателна. Сред главните си проблеми моделът поставя факта, че не се е занимавала със тялото си, докато е била момиче в категорията plus size.

„В началото ненавиждах тялото си, но никога не го скривах под дрехите, затова и винаги съм чувствала своята сексуалност дълбоко в душата си.“, казва още Греъм.

Вижте Ашли Греъм в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари