IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ако сте навършили 37: Скъсаните дънки аут, тениски с надписи – също

19 октомври 2017 14 00

Какво трябва да изхвърлите още от гардероба си?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Има определени дрехи, за които модните специалисти са категорични, че трябва да изхвърлим от гардероба след определена възраст. Обикновено границата е 40 години.

Естетите обаче са категорични, че скъсаните дънки и тениските с надписи са неподходящи за хора, които вече са навършили 37 години, съобщи в. „Дейли мейл“.

Ако се интересуват от мнението на околните, жените трябва да забравят за късите поли още на 39 години, а за банските бикини – на 40.

Най-категорични анкетираните са за изрязаните бански от две части. 28 процента са убедени, че жените не трябва да ги носят, след като навършат 40 години. За 15 процента след тази възраст са недопустими тениските с лозунги, а за 17 процента – потниците.

Що се отнася до мъжете, те не би трябвало да носят кожени якета, след като навършат 46 години. За 18 процента от анкетираните обаче тази граница е по-ниска – 40 години. Футболните тениски също са неприемливи след 40 години, както и потниците.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари