IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 от 10 за Lady Dior!

30 октомври 2017 13 40

Модната къща кани артисти за една емблема

Снимка: Christian Dior

Снимка: Christian Dior

От Dior са поканили 10 артисти с различен почерк и подход, за да представят своята визия на емблематичната чанта Lady Dior.

Създадена през 1995 година, чантата е с важна мисия – почитането на принцеса Даяна.

Всеки един от избраните, от поети до архитекти, художници и фотографи, са нарисували своите собствени креативни светове, за да вдъхнат нов живот на класическата Lady Dior.

Разпознаваема със своите висящи инициали, няма нужда от представяне. Изключителната, единствена по рода си реинтерпретация се поставя като задача в ръцете на Джон Джорно, Лий Бул, Фридрих Кунат, Спенсър Суини, Джак Пиърсън, Намса Леуба, Джамила Окубо, Хонг Хао, Бети Мариани и Дейвид Уайсман.

Тяхната интерпретация на чантата в симбиоза с креативната им идентичност не е просто естетически интересна, всяка чанта представлява истинско предизвикателство.

От чистото изкуство, през наслагването на бродерии до ефект с разчупено огледало и слогани, чантите произведения на изкуството ще бъдат достъпни в лимитирана серия от по 100 бройки на модел.

Можете да ги разгледате в нашата галерия.



Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари