IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Габриела Кирова връчва короната на новата Мис България

15 ноември 2017 07 40

Избират най-красивата българка на 18 ноември в София

Снимка: Профайл

Снимка: Профайл

Най-красивата българка за 2017 ще бъде избрана на бляскава церемония. Финалът на Мис България ще се проведе на 18-ти ноември от 20:00 ч. в зала Рейнбоу Плаза – София, съобщиха организаторите от модна агенция Интерсаунд.

Габриела Кирова – Мис България 2016, ще има честта да връчи короната на най-красивата българка за 2017 година. Габи се представи достойно на световния финал Мис Планет 2016, спечелвайки титлата Вицемис Планет 2016.

Водещи на конкурса ще бъдат Боряна Баташова и Атанас Михайлов, а в забавната част на конкурса ще видим на сцената изпълнителите Тихомир Митов, Тодор Гаджалов и Елица Наумова.

След проведените регионални конкурси от веригата Мис България в 25 малки и големи градове в цялата страна до финала достигнаха 20 претендентки от София, Бургас, Варна, Монтана, Созопол, Пловдив, Враца, Хасково, Силистра, Стара Загора, Велинград и други.

В конкурса Мис България по регламент могат да участват неомъжени българки между 17 и 25 години, които трябва както да проявят смелост да се явят и спечелят регионален конкурс, така и да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение, широка обща култура и добродетели.

„Реалност от илюзии“ е тазгодишната социална кауза на конкурса и насочва мислите на младите хора към заблудите и опасностите при общуването в социалните мрежи и интернет.

Мис България 2017 ще протече в четири тура – атрактивен флашмоб с препратки към социалната кауза на конкурса, тур по бански костюми, тур с официални тоалети, полуфинал и финал.

В журито тази година освен светски личности, бизнесмени и партньори ще се включат и четири бивши носителки на титлата – Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Марина Войкова и Габриела Кирова. Те ще се включват и в бекстейдж с коментари свързани с новите участнички и конкурса.

Победителките ще представят страната ни на Miss Planet, Miss Globe и Miss Bikini International.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари