IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В последния момент: Джиджи Хадид отпада от ревюто на Victoria's Secret

17 ноември 2017 12 20

Супермоделът няма да участва в тазгодишното ревю

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дългоочакваното ревю-спектакъл на Victoria's Secret е буквално след броени дни, а Джиджи Хадид обяви непосредствено преди това, че няма да се появи на модния подиум.

Супермоделът бе сред потвърдените имена от септември, заедно с колежки като Карли Клос, Лиу Вен и сестра ѝ – Бела Хадид.

Наскоро се появиха новини, че няколко потвърдени участнички в ревюто не са били одобрени за визи за Китай, където ще се проведе събитието.

Ревюто на Victoria's Secret за 2017 година ще бъде в Шанхай. Не са ясни конкретните причини за отсъствието на Джиджи Хадид, оповестено буквално в последния момент, но е възможно да бъде в следствие на твърде много ангажименти или проблеми с визите.

Във всеки случай, кариерата на Джиджи Хадид продължава да се движи във възходяща посока, особено след продължаването на колаборацията със Stuart Weitzman.

„Толкова съм разочарована, че няма да успея да отида в Китай тази година. Обичам семейството си от VS и мислено ще съм с всички мои момичета! Нямам търпение да видя прекрасното ревю, знам, че ще бъде такова, и вече нямам търпение за догодина“, написа Джиджи Хадид в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари