IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски дебютира с колекция бански костюми

19 ноември 2017 10 30

Супермоделът с ново амплоа

Снимка: Inamorata

Снимка: Inamorata

Като безпрецедентна носителка на титлата кралица на банските в Instagram, Емили Ратайковски определено знае едно-две неща.

Миналото лято тя ни напомни за предимствата на дълбоко изрязаните бански костюми и къси топове с дънки с висока талия, а сега внася същата доза топлина през зимата.

За да затвори цикъла, Емили Ратайковски представя Inamorata – новата линия бански костюми, включваща ретро принтове, бикини с къдри и класически летни нюанси. Достатъчно, за да започнете да мислите за морската си почивка още от началото на годината.

Колекцията се състои от три модела бикини и три сета бански костюми, всички достъпни в ярки цветове, ретро принтове, полка точки и матови анималистични принтове като леопард.

Предимството? Те са изчистени, подчертават фигурата и могат да се комбинират.

Естествено, самата дизайнерка си е модел и за рекламните кадри, които са издържани в класическия стил на Емили Ратайковски – смели, провокативни и неоставящи нищо на фантазията.

Можете да видите всички кадри в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари