IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да направиш Fendi по свой вкус

6 декември 2017 08 20

Специална услуга за чантите на марката

Снимка: Fendi

Снимка: Fendi

Модерните приказки в модата започват с: „Имало едно време Fendi, които направиха чанта по мой вкус“.

Персонализиращите услуги набират все по-голяма скорост в света на тенденциите, отговарящи на търсенето на модните къщи да добавят още стойност на своите продукти.

По време на празници, да направиш сам своята чанта звучи още по-примамливо, отколкото през който и да е друг период на годината.

Защо? Защото преди всичко самите ние заслужаваме готин подарък за Коледа. Именно по този повод от модната къща предоставят на своите клиенти този сезон възможността да изпитат италианско майсторство на изработка и да го моделират така, както на тях им харесва.

Ексклузивната онлайн персонализираща услуга, „Customize it“, е в колаборация с Farfetch и позволява на клиентите да поиграят с модела „Kan I F“.

Вариантите позволяват да избираме цветовете на каишката, между наситени и ярки флорални елементи и метални детайли.

С пълна симбиоза между история, технология и креативност, чантата е изработена онлайн, но в действителност отива в ръцете на изкусните майстори на марката в ателието във Флоренция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари