IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнични тенденции в бельото

10 декември 2017 13 00

Какво да облечем под дрехите?

Празнични тенденции в бельото

Обикновено празниците са свързани с много въпроси за визията. Наближаването на Коледа и Нова година идва с дежурното „Какво да облека“ – въпрос, който ни тормози всяка година.

Разбира се, когато изберем конкретна рокля или дреха, селектираме перфектните аксесоари за нея и решим какъв ще бъде гримът, идва време за друга важна подробност – бельото.

Тук е мястото, на което можем да експериментираме, ако предпочитаме визията ни да бъде по-класическа. Защо? Защото ако не желаете да носите твърде дръзка рокля, можете да се възползвате от сексапилни и коледни бикини и сутиен.

По този повод специалната кампания за Коледа 2017 идва с Хейли Клаусон, която позира в предизвикателни кадри с последните тенденции за празника.

Сексапилните госпожа и господин Коледа представят дантелата като водещ елемент при бельото.

Разбира се, задължителен е тематичният червен цвят, който се съчетава умело с класическо черно, за да създаде ефект на контраст. Нощниците са в нежен сатен и, естествено, също са в червено.

Всички кадри от Коледното вдъхновение за бельо можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари