IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са новите лица на „Ивет фешън“ за 2018?

13 декември 2017 14 00

Естествената красота и връзката с природата са акцентите в лимитираното издание

Кои са новите лица на „Ивет фешън“ за 2018?

От „Ивет фешън“ официално разкриха цялостната си идея и визия за емблематичния си календар през 2018.

Това ще е седемнадесетото му поредно издание, а в него централна роля имат новата вълна от модели на модната агенция. Почитателите на естествената красота ще се насладят на 12 интригуващи и уникални страници, дело на модния фотограф Васил Германов известен със своите живи и динамични фотоси.

Той привнася своя уникален поглед и креативност в календара и е създал едно истинско произведение на изкуството. Пред обектива му застанаха Кристияна Петличка, Павлина Енева, Александра Сиракова, Илона Александрова, Габриела Гочева, София Маджарова, Милица Борисова, Реа Ангелова, Деси Савова, Таня Послийска, Ванеса Тонова и Магдалена Митева. Стилист на фотосесията е талантливият Цветомир Горанов, за косите на моделите се погрижи топкоафьора Иван Валериев, а гримът е дело на Ана Андреева.

Календарът е посветен на удоволствието, което може да се изпита от естествената и натурална красота и връзката с природата. Страстта и стила на моделите на агенцията проникват през всяка една снимка и пресъздават зашеметяващи образи. Снимките са продължили два дни и са реализирани край язовир Искър и Бистрица. В някои от кадрите момичетата позират с красив бял кон.

„За мен календарът е преди всичко удоволствие, предизвикателство и харизма. Аз съм уверена, че изданието за 2018 г. превъплъщава всички тези качества. Беше удоволствие да работим с моделите и целия екип от професионалисти. В навечерието на неговото представяне съм истински развълнувана, че ще бъде показан пред отбрана аудитория и ще донесе празнично настроение и удоволствие на всички ценители. Идеята ни бе да покажем новите лица на агенцията, които тепърва тръгват да превземат световните модни сцени. Защото именно те със своя уникален и съвършен вид, ни правят щастливи, дават смисъл и стимул да живеем сред красотата“, коментира Ивет Григорова.

Традиционно в края на годината агенцията презентира новия си календар. Той е луксозно тематично издание, което се печата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

Календарът ще бъде представен на модно парти на 20 декември. Агенцията ще събере най-успешните свои модели, популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди. Събитието ще бъде подгрявано от аренби звездата Тита. Всички гости на партито ще имат привилегията първи да получат емблематичното издание за 2018 г.

Всички модели от календара можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари