IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер с любовна тръпка – излиза с британски модел

18 декември 2017 08 40

Дъщерята на Синди Крауфорд в роман с Фентън Меркел

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Моделът Кая Гербер може да се похвали освен с успехи на подиума и с нова тръпка в живота. Тя се среща със 17-годишния британски модел Фентън Меркел, син на британската актриса Патси Палмър, съобщи Контактмюзик.

16-годишната дъщеря на супермодела Синди Крауфорд и съпруга ѝ Ранди Гербер наскоро започнала любовен роман с Фентън, чиято майка Патси се прочу с ролята си в сапунената опера „Ийстендърс“.
„Връзката им е в съвсем ранен стадий, но двамата са отрасли заедно и изглеждат много щастливи“, заяви източник, цитиран от в. Сън“.

Патси Палмър напусна „Ийстендърс“ през 2014 г. и се премести в Лос Анджелис заедно със съпруга си Ричард Меркел и техните 4 деца. Тя се сприятели със Синди, а Фентън и 16-годишната му сестра Емилия сключиха договори с агенцията за модели „Драгънфлай“.

„Фентън и Кая бяха за известно време приятели покрай близките взаимоотношения между майките им, но през последните няколко месеца приятелството им прерасна в нещо по-голямо – поясни източникът. – От значение е също, че и двамата се опитват да пробият в една и съща индустрия.

Освен това Кая се сприятели с Емилия и двете прекарват доста време заедно.“

Кая, която често е сравнявана с майка си, увери, че те са различни личности, макар между тях двете да има известни сходства.

„Има нещо общо в маниерите ни, но всъщност сме съвсем различни“, отбеляза тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари