IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл – момичето на Versace

26 декември 2017 07 00

Супермоделът със специална фотосесия

Снимка: S Moda

Снимка: S Moda

Когато чуем името на Наоми Кембъл, определено се сещаме за безброй много ревюта, в които сме виждали супермодела.

Рекламни кампании, разходки по модния подиум и дори създаването на собствена марка бележат живота на модела, но има една модна къща, която като че най-добре пасва – Versace.

Връзката между Наоми Кембъл и Versace е особено силна. Именно модната къща е един от „виновниците“ за създаването на големите имена в модата, каквито са Синди Крауфорд, Хелена Кристенсен, Кейт Мос и други.

Емблематичните принтове в ревютата на Джани Версаче са точно толкова известни, колкото и почти непознатите тогава модели, които ги представят.

По този повод списание S Moda създава една фотосесия, която буквално може да се определи с един израз – завръщане към корените.

Британската красавица позира в серия кадри с най-разпознаваемите принтове от архивите на марката. Колекцията, в която те бяха представени, бе именно ревюто в почит на Джани Версаче за пролет-лято, провело се в седмица на модата в Милано.

Именно по този повод фотосесията носи цялостния дух на модата на 90-те и задължителните ретро елементи, вървящи ръка за ръка с нея.

Всички кадри от фотосесията на Наоми Кембъл, изцяло във Versace за януарския брой на списанието можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
ne poznavam jenata na snimkata , a i s moda ne se zanimavam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар