IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 идеи за рокля за Нова година

30 декември 2017 10 30

Какво да облечем?

Снимка: Ale Alessandra x REVOLVE

Снимка: Ale Alessandra x REVOLVE

Вечният въпрос по това време на годината е какво да облечем. Дилемата е още по-трудна, когато се сетим, че това може да бъде символ как искаме да започне новата година и желанието ни да бъдем повече от неотразими се засилва.

Разбира се, имаме предвид факта, че малката черна рокля някак си не е достатъчна, а и в крайна сметка това е един от малките поводи, при които можем да си позволим нещо наистина дръзко... и блестящо.

В темата за рокли за Нова година сме подбрали за вас 5 предложения, с които да се вдъхновите.

1. Сребърна рокля

Знаем добре, че една от водещите тенденции за сезона са металните отблясъци. За Нова година това важи с пълна сила, а ефектите се допълват от пайети и ефект „люспи на риба“. Сребърната блестяща рокля е подходяща за дами, които нямат време да търсят подходящи обувки, тъй като стои прекрасно с класически високи черни ботуши. Тук отпада нуждата от аксесоари и реално роклята прави абсолютно цялата визия.

Снимка: H&M

2. Геометрия в блясък

Геометричните форми са много предпочитани от дамите, тъй като с тях можете оптически да коригирате фигурата си. За празничния ден изберете модел, върху който има блестящи елементи, тъй като това ще засили ефекта и ще внесе във визията ви необходимата доза празничност.

Снимка: Alice + Olivia

3. Черната рокля

За по-класическите дами, които не обичат да експериментират твърде много, добър избор е класическа черна рокля до коляно, но отново с блясък. При този модел хем не се губи ефектът, хем не е твърде искрящ и натрапчив. По този начин ще бъдете едновременно в комфортна зона и елегантни.

Снимка: H&M

4. Златна минирокля

Тук говорим за истинската рокля за Нова година. Тя е в дължина мини, за да не загубим сексапила си, подчертава краката и същевременно е цялата обляна в златно. По този начин ще влезем абсолютно в духа на празничния ден и със сигурност няма да останем незабелязани.

Снимка: Ale Alessandra x REVOLVE

5. Дълга златна рокля

Всяка класация си има черешка на тортата и в предложенията за рокли за Нова година това определено е дългият модел в златно. Той оформя тялото, подчертава дългите крака с цепка и внася доза съблазън с голия гръб и тънките презрамки на него. Ако искате да превърнете Нова година в едно истинско бляскаво парти от високо ниво – това е вашата рокля.

Снимка: Gemeli Power

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари