IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Буклето на Десислава Радева струвало 5 хиляди лева

5 януари 2018 11 40

Първата дама обаче го е взела под наем

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Навръх Нова година съпругата на президента Румен Радев – Деси Радева, се появи в розово букле. Случаят бе концерт на Виенската филхармония, а първата дама обра овациите на родните модни експерти, за пореден път обра и критиките в социалните мрежи, пише Dnes.bg.

Дизайнерката на тоалета обяви, че роклята е от „розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия“.

Именно в Австрия е основана фирмата на Сваровски, който иначе е чех по произход.

Някои модни спецове разкритикуваха роклята, твърдейки, че буклето не е подходящо за подобна концертна зала, други обаче горещо похвалиха „розовото бижу“.

Колко струва тоалетът?

Поне 5 хиляди лева, пише „Уикенд“, но не пропуска да отбележи, че роклята не е плащана, а е взета под наем от дизайнерката, за да може първата дама на България да блесне във Виена, в компанията на австрийския президент Александър Ван Дер Белен и съпругата му.

Модни специалисти дори стигат по-далеч като твърдят, че самата дизайнерка е потърсила Радева и е предложила услугите си не срещу пари, а за реклама.

Повод за тези твърдения е подходът на съпругата на президента, която само чакаше да я снимат във Виена и веднага пусна кадрите на страницата си във Facebook, придружени от благодарност към дизайнерката и линк към нейната страница в социалната мрежа.

Самата стилистка също не пропусна да се похвали, че е облякла президентшата.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

patci ( преди 6 години )
Тоалетите на Д.Радева са безвкусни и безлични - ежедневни за домакиня!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар