IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Невена за буклето на Радева: Довършено по Skype

10 януари 2018 16 00

Дизайнерката разказва за роклята на първата дама

Снимка: Nevena

Снимка: Nevena

Десислава Радева, която се появи на прочутия Новогодишен концерт на Виенската филхармония, предизвика вълна от коментари.

Първата дама благодари публично на своята дизайнерка Невена, която от своя страна издаде детайли около изработката на розовото букле.

Според Невена, да се създава тоалет на представител на България е кауза, а този за втория повод, е сериозно обмислен.

Причината за това, според дизайнерката е, че трябва да се комбинират много функции – културна, политическа, музикална и много емоционална.

„Започнах пробите тук, после ги продължих по Skype от Лондон. До последно се занимавах с мострата на декорацията“, коментира Невена пред БНТ.

Невена не пропусна да оцени и качествата на президентската двойка, като сподели, че всички трябва да се радваме и да се гордеем с тях.

„Смятам, че е важно всички да се чувстваме радостни, че имаме една хубаво изглеждаща двойка, която се държи адекватно и достойно.“, продължи Николова.

След официалното събитие, в медиите се разпространи информация, че роклята струва 5 хиляди лева, но Радева не я е плащала, тъй като е взета под наем, за да може Десислава Радева да блесне във Виена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари