IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-стилните деца в социалните мрежи

14 януари 2018 13 00

Малките повелители на тенденциите

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Много известна сентенция е, че стилът е нещо, с което се раждаш и или го имаш, или не.

Доказателството за това са малките деца в социалните мрежи, които са толкова стилни, че със сигурност са новото поколение модни редактори и стилисти.

Независимо дали са вдъхновени и сами избират дрехите си или родителите им стоят зад стила им, малките модерни деца имат определено едно или две неща, на които да научат големите по отношение на начин на обличане.

От малката Зури до близнаците Стела и Блейс и Коко Пинк Принцес с истински 457 хиляди последователи в Instagram, ще разгледаме топ 6 на най-модерните малки деца от площадката.

1. Зури

Тя има над 15 хиляди последователи в социалните мрежи и ги печели с всеки един пост, на който се вижда нейния ретро стил, тип 90-те. Тя добавя цитати към своите кадри и има специално място в сърцата на феновете си. Палтата, кожените якета и аксесоарите подсказват, че тя вече има изграден собствен стил, вдъхновен от големите модни диктатори.

2. Алонсо Матео

Малкият Алонсо има 617 хиляди последователи в личния си профил в Instagram, а самият той е свикнал да застава и позира пред камера от ранна възраст. Неговите кадри се споделят от майка му, Луиса Фернанда Еспиноса. Честно казано, досега не сме виждали на някого да му стоят толкова добре мокасините на Gucci.

3. Коко Пинк Принцес

Малката принцеса е истинска звезда в Instagram със своя акаунт, който изобилства от различни стилове. Тя е добре запозната с последните модели слънчеви очила на Gucci и брандираните шапки и тениски на Moschino. Малката сензация има собствен акаунт и обича да създава разнообразни и нестандартни визии за своите 457 хиляди последователи.

4. Вада

Вада е само на 4 години, но вече има изключителни заложби за моден редактор и модна икона. Тя споделя своя гардероб с по-малката си, 3-годишна сестра – Нова. Майка им, Мия, стои в основата на техните профили в Instagram, където малките сестри демонстрират изключително модерни визии и лични моменти.

5. Prince

Аксесоарите, дрехите и комбинацията между тях, Prince има толкова добър начин на обличане и стил, че е по-добър от много възрастни. Той обича да позира пред камерата, а наметнатото яке му придава сериозен, модерен вид. Феновете му в Instagram са 9 хиляди и всичките – верни на своя малък трендсетър.

6. Стела и Блейз

Близнаците се открояват със своите руси коси и безупречен стил. Обичат да позират пред обектива на родителите си и да носят ярки и дръзки дрехи. Можете да проследите ежедневието им в личния профил в Instagram, в който към момента има над 62 хиляди фена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари