IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месецът на любовта: 6 идеи за подаръци

18 януари 2018 14 00

Вдъхновение от Kate Spade

Снимка: Kate Spade

Снимка: Kate Spade

Февруари може да е с ниски температури, но с много топлина в любовен план. Месецът на любовта идва с празника Свети Валентин, а освен мисълта за романтично прекарване, изникват въпросите с подаръците.

И тъй като всичко ще бъде сърца следващите дни, представяме ви 7 идеи какво да подарите на нежната си половинка.

Разбира се, най-добрият вариант за идеи е Kate Spade, които обичат сърцата и любовта повече от всичко.

1. Обеци

Бижутата са най-често срещаният избор на мъжете, когато става въпрос за подаръци. Защо да правим изключения и за Свети Валентин? Изберете модел със сърца и инкрустация от червени камъни, за да зарадвате тематично своята половинка.

2. Чанта

Най-добрият избор за подарък за любимата жена е чантата. По този начин ще сте сигурни, че ще бъде практичен подарък, който ще влезе в употреба почти веднага. Съобразете се с тенденциите и изберете модел със сърца, изобразени с патчуърк техника.

3. Обувки

Колкото и обувки да има една жена, винаги има място за още. По този повод се спрете на елегантни сандали с нежно преплетени сърца. Елегантният модел ще накара жената да се чувства не само желана, но и красива.

4. Ежедневна чанта

Ако искате подаръкът ви да е наистина особено практичен, спрете се на дамска чанта със сърца, подходяща за всеки ден.

5. Колие

Връщаме се обратно на бижутата, но отново акцентът е върху практичната страна. Изберете колие, което дамата на сърцето ви ще носи всеки ден и ще си мисли за вас винаги, когато го погледне.

6. Портмоне

От Kate Spade представят изключително красива идея за подарък за Свети Валентин. Ефектното обемно портмоне е изцяло „обсипано“ със сърца и е тематично идеален подарък за празника.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари