IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Сампайо – номадска кралица на пустинята

21 януари 2018 14 15

Красавицата украси корицата на Harper's Bazaar

Снимка: Harper`s Bazaar

Снимка: Harper`s Bazaar

Докато навън все още е зима и температурите са ниски, Сара Сампайо ни отвежда на едно истинско екзотично номадско приключение.

Супермоделът на Victoria's Secret е лицето на новата корица за февруари 2018 на Harper's Bazaar Сингапур и определено вдига градусите.

Номадското усещане във фотосесията е подсилено от тематичния избор за локация на кадрите – горещата пустиня.

Португалската красавица позира в бохемски визии като дълги рокли в принтове, част от новата колекция за пролет-лято 2018 на Loewe.

Вдъхновението за лекота и топлина идва от фееричните кройки на дългите рокли, а задължителен елемент са дългите шалове, увити в косата на красавицата.

Стилистката Дебора Афшани стои зад избора на рокли, ексклузивно предоставени от испанската модна къща.

„Нашият модел на корица този месец, ангелът на Victoria's Secret, Сара Сампайо, е въплъщение за поход, страст и желание. Или искаш да си на нейно място, или искаш да си с нея. Но впускайки се в нейната история, 26-годишната Сампайо всъщност е много старомодно момиче дълбоко в сърцето си – доста различно от сексапилната сирена, която виждаме на корицата. Често нашата истинска същност е противоположна на това, което изразяваме и показваме публично“, коментира главният редактор на списанието.

Всички кадри от пустинната фотосесия на Сара Сампайо можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари