IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мис България Тамара плаши със съд заради носа си

19 януари 2018 09 40

Миската била бясна на публикации, че си правила корекции

Снимка: Хайлайф

Снимка: Хайлайф

Тамара Георгиева, която е актуалната носителка на титлата Мис България, ще се бори срещу неверните твърдения за себе си и дори смята да стигне до съд.

През последната седмица се появиха информации, че тя е направила корекция на носа си, който предизвика небивали вълнения след избора ѝ. Те не стихват и до днес, като всеки има мнение за чертите на лицето ѝ.

„Знаете че от деня на избора ми за Мис България до днешна дата, аз нямам направени никакви операции (да не говорим за интервенции в областта на лицето), както твърдят някои медии. Явяването ми в един конкурс за красота, вместо да породи красиви и позитивни емоции, се превърна в една грозна сцена на лъжи и манипулации за мен. И за да защитя името, достойнството и авторитета си пред всички вас, аз няма да мълча. Ще сезирам компетентните органи в страната за всички неверни твърдения написани срещу мен“, написа Тамара в профила си във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари