IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как поддържа фигурата си Диляна Попова?

23 януари 2018 07 10

Моделът не яде месо от 10 години

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Една от най-красивите българки – Диляна Попова, полага сериозни грижи, за да бъде в топформа. Тя не си позволява да натрупа излишен килограм дори след майчинството, за да изглежда перфектно.
Актрисата и модел спазва строг режим, като има и своите малки тайни.

Според нея основна причина за мерките ѝ е отказът от месото, което отказва преди повече от 10 години покрай нейно гадже. Посещава редовно фитнес залата и спортува интензивно. Освен това, в борбата с килограмите ѝ помагат и тренировките по бокс, от които се горят както много калории, така и негативна енергия.

„Благодарение на фитнеса и бокса си позволявам да хапвам каквото обичам, но стигне ли се до сваляне на някой и друг килограм започвам спазването на простичък, но резултатен режим – кисело мляко, зеленчуци, фитнес и намаляваща луна. Обичам зеленчуци и сирена. Кача ли килограми, не ям и въглехидрати. Съобразявам се също с цикъла на Луната – започвам, когато тя намалява и за една седмица заедно с тренировките свалям 2-3 килограма“, споделя красавицата, цитирана от Sportal.bg.

Лунната диета е известна с това, че освен че помага да отслабнем, пречиства организма от токсините и задържаната вода. Подобрява имунната система, полезна е също и за бъбреците. Единственото ѝ условие е по време на лунните фази да не се яде месо – позволена е само вода и различни течности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )