IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски – отново секси, отново гола

25 януари 2018 09 40

Моделът показа тена си, докато се припича на слънце

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Името на Емили Ратайковски често се свързва с идеята за оскъдно облекло. Моделът не спира да се хвали с тялото си в социалните мрежи като публикува свои снимки с все по-малко дрехи по себе си.

В Instagram последователите ѝ изобщо не се изненадват да я видят изцяло гола, докато се пече на слънце, например.

26-годишният модел реши да покаже пикантния си тен като се излегна на дървена платформа отново само както майка й я е родила.

Емили също така разчита на естествената си красота и често на снимките няма грим. Ратайковски се пробва и в киното като любовница на герой на Бен Афлек – Анди Фицджералд във филма от 2014 г. Gone Girl („Не казвай сбогом“), но като цяло филмовата ѝ кариера няма да я изправи на върха, тъй като е възприемана по-скоро като „секси актриса“.

Ратайковски споделя в лондонското издание Evening Standard: „Това е интересен парадокс. Ако сте секси актриса е трудно да получите сериозни роли“.

И все пак подобни ситуации не карат Емили да се откаже от това да бъде красива. Дори напротив, тя неведнъж е споделяла, че сексуалността на жената е „прекрасно нещо“.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари