IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените звезди на Грами 2018

29 януари 2018 12 00

Кой се справи с модното предизвикателство?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Музикалните Оскари бяха раздадени на пищна церемония, отбелязваща юбилейното 60-о издание на наградите „Грами“.

Събитието бе белязано с бели рози и много емоционални изпълнения на световните имена в музикалната индустрия.

Разбира се, всичко това минава под знака на висшата мода и изисканите тоалети на дамите.

Кои се справиха със задачата и умело комбинираха водещи тенденции с личен и индивидуален стил – вижте сами.

1. Лейди Гага

Вярна на своя нестандартен и ексцентричен стил, звездата се превърна в истинска черна принцеса на червения килим. Лейди Гага избра рокля на Armani Prive с горна част в дантела и инкрустации и долна част с дълъг воал. Към перфектния избор певицата добави и сложна прическа, в която се преплитаха черни нишки.

2. Камила Кабело

Певицата избра рокля в тон на червения килим и се превърна в съвременно олицетворение на „Червената шапчица“.

Тоалетът, който внесе усещане за ретро дух, е дело на Vivienne Westwood и е с отворено деколте и плътно прилепваща по тялото кройка.

3. Криси Тейгън

Нежната половинка на Джон Леджънд обича да бъде в центъра на вниманието и добре знае какво трябва да направи, за да го постигне. На наградите Грами тя се появи в напреднала бременност, а роклята ѝ на Yanina Couture я превърна от модел в герой на „Великият Гетсби“.

4. Кейти Холмс

Бившата съпруга на Том Круз впечатли гостите на наградите Грами със своята класическа, но много елегантна визия. Тя се бе спряла на рокля на Zac Posen в черно с метални отблясъци и разголени рамене. В унисон с роклята, Кейти Холмс избра къса прическа, която да акцентира още повече върху деколтето и раменете.

5. Майли Сайръс

От старата звезда очевидно няма нищо останало, тъй като Майли Сайръс бе най-очаквана в някоя дръзка рокля или поне нещо със социално послание. Вместо това певицата демонстрира факта, че вече е примерна жена и се спря на класически гащеризон, дело на Jean Paul Gaultier.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари