IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра: Силата на социалното послание с модата

3 февруари 2018 14 15

Актрисата отново е на корица

Снимка: Harper`s Bazaar

Снимка: Harper`s Bazaar

Във времена, в които всеки ден ставаме свидетели на разкрития относно това какво стои зад лъскавия живот на Холивуд, все повече актриси смело застават зад силата на жената.

Прианка Чопра е една от тях и поставя въпроса за феминизъм и равнопоставеност на жените в новия брой на Harper's Bazaar.

Именно актрисата застава на корицата на февруарския брой на арабското издание за 2018 година, а силата на думите ѝ е подкрепена с още една мощна нишка – модната.

Фотосесията в броя представя Чопра в ретро луксозен стил, облечена в изделия на Saint Laurent, Balmain, Louis Vuitton, Valentino и Givenchy.

В интервюто тя разкрива остра позиция за мястото на жените и решението си да носи черно на 7 януари.

„Жените са поставени в ситуация да се срамуват през цялото време. За всичко. За това, какво може би ще облекат или носят. За това какво трябва да правят или къде го правят.“, казва тя.

„Носенето на черно на този ден беше като че всички жени на света се обединиха и казаха: „Стоим една зад друга“ и беше знак за сестринство, нещо, което беше красиво да се види.“, допълни актрисата.

Приянка Чопра все пак не отговори на въпроса дали ще бъде шаферка на сватбата на своята приятелка Меган Маркъл и еднозначно каза: „Ако ме видите там, ще разберете“.

Всички кадри от стилната фотосесия можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари