IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 10 на най-красивите модели мъже на всички времена

4 февруари 2018 09 00

Съгласни ли сте с класацията?

Маркус Шенкенберг

Маркус Шенкенберг

Когато се прави класация за най-красивите модели за всички времена винаги може да има недоволни. Или пък не всеки от класираните отговаря на нашите възприятия и вкусове за красота. Сп. Elle е направило своето предложение за първите сред мъжете в модата.

Безупречното тяло и красивата усмивка не са всички показатели за мъжествеността. Но все пак следващите модели са се доказали през годините и много жени са губили ума и дума по тях.

Маркус Шенкенберг

През 90-те години на миналия век Маркус, заедно с Наоми Кембъл, Клаудия Шифър и Стефани Сиймор, гастролира на модните подиуми за Versace и Dolce&Gabbana. И бе мечта на всички марки за бельо да работят с него, защото Шенкенберг бе с перфектно тяло. В средата на 90-те той приема роли и в киното, но кариерата му там не е впечатляваща. Известно време той имаше роман със секссимвола Памела Андерсън. Маркъс постепенно изчезна от радарите на модата, завърна се с представянето на собствения си парфюм, но трябва да признаем – не бе загорелият и секси сърфист от рекламата ма Calvin Klein.

Дейвид Ганди

Снимките на Дейвид Ганди са истински лек срещу стреса. Оценките за британския модел са ласкави, дори го четкат, че е най-добрият в мъжката мода. Лице на Dolce&Gabbana, истински красавец, който има безупречна репутация. Не е чудно, че много фенове му изпращат хиляди съобщения в Instagram: „Нереално е да бъдеш толкова съвършен!“. И ние сме съгласни!

Джон Кортахарена

Испанецът е друг високоплатен красив мъж, чието име не излиза през последните години от класациите на „Forbes“ и също е толкова популярен като Ганди. Пред неговата харизма не можаха да устоят известни марки като Just Cavalli, Versace, Giorgio Armani, Trussardi, Diesel, Lagerfeld. Самият той обожава Том Форд. Джон се срещаше известно време с Кайли Миноуг.

Тайсън Бекфорд

През 90-те американецът Тайсън Бекфорд бе откритие в мъжката мода, така както Наоми бе при дамите. През 1995 г. Бекфорд е обявен за „Личност на годината“ на музикалния канал VH1 и е сред петдесетте най-красиви хора в света. Днес той е на 47 години и изглежда, че изобщо не се е променил.

Шон О'Прей

През 2006 г. Шон участва в шоуто „Следващият топмодел на Америка“, където е забелязан веднага. Голямата известност обаче идва с участието му в клипове на Тейлър Суифт и Мадона. Днес има договори с Dior, Paul Smith, Tom Ford, Giorgio Armani и H&M.

Матиас Лауридсен

Скаути забелязали Матиас по улиците на Копенхаген, когато бил на 19 години. Въпреки факта, че през целия си живот той има комплекси заради белега на лявата му буза, в модната индустрия е истински хит. Матиас Лауридсен е сниман от Карл Лагерфелд, той е лице на марки като Louis Vuitton, Hugo Boss, Hermès.

Марк Вандерлоо

За такива като Марк казват, че с възрастта стават само по-добри. Кариерата му започва през 90-те и бързо става лице на Calvin Klein и Hugo Boss. До 2012 г. заема второ място в класацията Top Icons Men на models.com, а след това изпада до четвърта позиция.

Брад Кронинг

Американският модел Брад Кронинг участва в шоутата на Chanel и Fendi от много години и е мъжката муза на Карл Лагерфелд. Освен това известният дизайнер е кръстник на сина на Брад, седемгодишният Хъдсън, с когото Лагерфелд също работи. Изглежда, че момчето ще повтори успеха на красивия си баща.

Ноа Милс

Кариерата на 34-годишния канадец Ноа Милс започва през 2003 г., когато една от сестрите му изпраща негови снимки в модна агенция във Ванкувър. Младежът бързо набира популярност и още през ноември 2003 г. сайтът models.com го обявява за Модел на седмицата. Истинската популярност при него идва след фотосесията с вече известната Наталия Водянова за Calvin Klein. През 2013 г. Милс заема пето място в класацията на „Forbes“, печелейки 740 000 долара за година.

Евандро Солдати

Евандро е от Бразилия. Кариерата му започва през 2001 г., а след 7 години се превръща в един от най-успешните мъжки модели. В допълнение към участието си в рекламни кампании и предавания, Евандро се снима в клипа на Лейди Гага към песента „Алехандро“. След това подписва договор с Armani Jeans, Valentino, Dolce & Gabbana и Guess.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Силва ( преди 5 години )
А къде в класацията е Аднан Талетович?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар