IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актрисата Марина Георгиева е новата Мис София

12 февруари 2018 07 10

Марина е завършила музикално училище

Снимка: Мис София

Снимка: Мис София

Актрисата и певица Марина Георгиева триумфира с короната на „Мис София“. Освен с грация и чар, талантливата брюнетка спечели симпатиите на жури и публика и с гласа си, като отправи и музикален поздрав от сцената. Най-радващото за ценителите е, че победителката не прелива от силикон и пластични подобрения.

„Пеенето винаги е било страст за мен. Завършила съм музикално училище, а на 15 години изкарах няколкодневен курс по R'n'B в музикалния колеж „Бъркли“ в Бостън“, разкри пред „Монитор“ Георгиева. Фактът, че е родена за сцена, тя доказва и с образованието си в театралния колеж „Любен Гройс“.

„Творческите занимания са наистина удовлетворяващи. В крайна сметка обаче ми трябваше и работа, от която да съм сигурна, че ще мога да си изкарвам сравнително стабилен доход. Така се поддадох и на другата си страст – канго джъмпс“, обяснява още Марина.

Тя спечели „Мис София“ в конкуренцията на 14 други красавици. Всички те бяха оценявани от професионално жури, в редиците на което място намериха „Мис Вселена-България“ Николета Тодорова и „Мис Свят-България“ Вероника Стефанова. Председател сред оценяващите бе Венета Кръстева – единствената българка, представила страната ни на двата най-големи световни форума за красота.

След като грабна титлата на „Мис София“ Марина автоматично си проправи път и към надпреварата за следващите издания на „Мис Свят-България“ и „Мис Вселена-България“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари