IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8-и март: Празник на жената и нейното великолепие

26 февруари 2018 11 20

Отбележете празника с бижута

Снимка: FREYWILLE

Снимка: FREYWILLE

На 8-и март празнуваме Международния ден на жената и отбелязваме дамите и тяхното великолепие.

За FREYWILLE това означава празник в чест на женската енергичност, креативност и сила.

Затова от марката погледнаха по-отблизо жени, които оставиха трайно въздействие в модния и креативен свят, но също така искат да отдадат почит на всяка една жена, която се стреми към най-доброто и непрестанно вдъхновява ежедневието си.

Най-добрият приятел на жените – бижутата!

Витринният декор на марката за Деня на жената тази година включва селекция от женски силуети, разкрасени с ювелирните изделия на FREYWILLE. Изкуството на обработката на хартия е известно в световен мащаб, използвано и адаптирано от различни култури – от Далечния изток до Европа, в различен стил и силно визуално въздействие.

Опростеността на изрязаната хартия истински контрастира на фона на сложния процес и подробните дизайни и емайлираните бижута на марката, които обикновено отнемат дълги месеци за създаване и се произвеждат в близо 100 отделни стъпки.

Проектирани и изработени във Виена, бижутата селектирани от марката за Международния ден на жената са особено артистични, вълнуващи и скъпоценни.

Някои от колекциите на марката са вдъхновени от силни и креативни жени като френската актриса Сара Бернар, която участва в някои от най-популярните френски пиеси от края на 19-ти и началото на 20-ти век. Друга вдъхновена от художник колекция на марката, интерпретира картини на известна муза, като например колекцията бижута, вдъхновена от портрета на Адел Блох-Бауер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари