IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян дебютира за индийския Vogue

17 март 2018 07 00

И разбира се, последва скандал

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Още си спомняме първата корица на Vogue на Ким Кардашян и огромната вълна от коментари, които тя предизвика.

От една страна бяха изразени мненията, че съпругата на Кание Уест е фактор и Vogue като отразяващ тенденциите е логично да я покани, а другата беше, че това само и единствено е знак за падение.

Къде е истината, не е тема на разговор в момента, но със сигурност от този момент нататък, сякаш много врати се отвориха за Ким Кардашян и поредното доказателство е дебютната ѝ корица на индийското издание, седма поред за Модната библия, ако трябва да бъдем точни.

Риалити звездата позира за двойна корица и специална фотосесия, което отново разбуни духовете и предизвика скандал.

Макар да не можем да кажем, че Кардашян не е красива и в двата кадъра, нейната поява повдигна въпрос защо тя е избрана, вместо някоя звезда от южноазиатски произход. Много читатели са ядосани и заради факта, че съпругата на Кание Уест е облечена с лехенга – традиционна индийска дреха.

Извън скандалите, в интервюто Ким разказва за своя успех, налагането на името си и дори дава съвети на младите предприемачи.

„Не се отказвайте от името си. Направете всичко възможно, за да бъдете собственик на своята компания“, гласи един от съветите.

Можете да разгледате кадрите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Anonymous** ( преди 5 години )
Никой не се интересува от безсмислените ти коментари, които никога не са по темата, а само подчертават как не се интересуваш от предмета на статията. Защо коментираш въобще?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
.... ( преди 5 години )
ne sledia modata , i ne se interesuvam ot zvezdite i biznes interesite im . vseki tursi svoia ni6a za realizacia v jivota . az pu tursia v ejednevieto si sigurnost
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар