IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моделът Кристин Илиева е пострадалата в катастрофата с Дивна

15 март 2018 12 20

Състоянието ѝ е тежко

Снимка: LoveStyle

Снимка: LoveStyle

Един от най-успешните родни модели е пострадалото момиче при катастрофата, причинена от поп изпълнителката Дивна.

Инцидентът се случи на 12 март, а новината за спътничката на певицата съобщи нейният агент Радостина Иванова от Inter Model's. Това е 20-годишната Кристин Илиева.

„Това, което се пише, е доста далече от реалността. Състоянието ѝ е доста по-сериозно от „два счупени крака“. С позволението на родителите ѝ ви изпращам официална информация за нейното състояние“, написа до Dnes.bg Иванова.

Кристин е с тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния. Първата животоспасяваща операция е извършена още на 12 март, няколко часа след катастрофата, от доц. Тодоров в болницата в Плевен. След това е преместена във ВМА, където е под наблюдението и грижите на екип от специалисти.

„Общото ѝ състояние към момента е добро, но поради тежките фрактури и разкъсванията на единия крак е поставена в барокамера. Прогнозите не са особено приятни и се очаква пълното ѝ физическо възстановяване да продължи поне година. Кристин е един от най-успешните ни модели. В момента е лице на пролетно-лятната колекция на TWINSET и на новия аромат на испанския бранд TOUS. През зимата пък бе лице на немския гигант New Yorker. Изключителен професионалист с огромен потенциал и възможности за развитие в модния бранш. Работи с едни от най-големите агенции по света. Всички са шокирани от случилото се и се молим за бързото и възстановяване, поясняват от Inter Model's.

Кристин дълго време беше приятелка на рапъра Кристо, с когото имаха заедно модни проекти. Тя имаше главна роля и във всичките му клипове към песни, докато все още бяха заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари