IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Греъм – целулит и кожа различна от фотосесиите

19 март 2018 11 20

Моделът отнесе критики от феновете, мълчи

Снимка:  Instagram

Снимка: Instagram

Ашли Греъм – една от най-успешните plus-size модели бе разкритикувана от своите фенове за външността си.

Греъм е сред онези знаменитости в модния бизнес, които доста често показват топмарки, в това число и на бельо. Поради тази причина Ашли много често може да бъде видяна в доста дръзки фотоси.

На страницата на звездата в Instagram се появиха нови снимки от фотосесия на плажа, на която Ашли е по бански. Затова пък този път мнозина последователи на модела в социалните мрежи се изумиха от „портокаловата кожа“ на звездата.

Някои от феновете ѝ отбелязаха, че тялото ѝ в реалния живот изглежда доста по-малко естетично, отколкото на фотосесиите, в които участва Греъм, което показва колко голяма обработка имат снимките с нея.

До този момент Ашли не е коментирала критиките. Тя всъщност неведнъж е споделяла в свои интервюта, че харесва тялото си и не смята да променя нищо по него.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Мен ( преди 6 години )
*** тия дето са гледали фотошопнатите снимки да не си мислят че на живо е като на тях? На живо тая парясница трудно ще я познаете, а ако е без грим може и да сънувате кошмари....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар