IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Милянкова призна: Бременна съм, чакам момиче

4 април 2018 06 10

Моделката щастлива с голямото си семейство, продължава да работи

Снимка: България днес

Снимка: България днес

Ирена Милянкова потвърди, че отново ще става майка.

„И какво ако съм бременна? Да, така е, но от голямата си любов, нямам мъж Чолата!“. Думите са на брокерката модел, която втрещи всички в интернет вчера с признанието си, че чака поредно дете и е в шестия месец, пише „България днес“.

32-годишната Ирена, която има четирима наследници от първия си мъж Росен Чолов – Чолата, ще дари с втора рожба настоящата си половинка Николай Чолаков, с когото са заедно от три години. Звездата от „Под прикритие“ успя да запази в тайна дълго време радостната вест, тъй като вече почти не се движи в моделските среди, а се е отдала на бизнеса с отдаването под наем на луксозни имоти.

С днешна дата най-многодетната майка в родния шоубизнес отново ще има момиче и е на път да си направи собствен ансамбъл по художествена гимнастика, коментират я приятелки.

Голямата любов на Ирена, както тя самата нарича Николай, е брокер на недвижими имоти и се запознали покрай общата работа. Той също има две деца, така че най-новото бебе, което чакат, ще бъде осмият им наследник.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари