IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Облечи си Tialoto: Градска джунгла

19 април 2018 09 00

Силата на цветовете

Снимка: Вихро Ласков/Tialoto.bg

Снимка: Вихро Ласков/Tialoto.bg

Градската джунгла е истинско предизвикателство за съвременната жена. Днешната дама иска да бъде модерна, смела е и определено е в крак с последните модни тенденции.

Забързаното ежедневие и пълните графици понякога могат да ни карат да се чувстваме така, сякаш всичко е сиво, а модата е начинът да контрастираме на града с още повече цвят!

От Tommy Hilfiger приемат предизвикателството на града и създават новите предложения в колекцията с Джиджи Хадид така, че да отговорят на всички нужди на градската жена.

В една джунгла не ни трябва нищо повече, освен визията с линията TommyXGigi.

След като ви представихме бизнес дрескода и спортната нотка в ежедневието, вижте всички компоненти от визията за градската джунгла.

1. Топ

Когато всичко около нас е сиво, единственият възможен отговор... е цветен! Хоризонталното райе в синьо, червено, бяло и различни нюанси на тези цветове е страхотен начин да акцентираме върху самите себе си и дръзката ни индивидуалност. Специален акцент в модела е поставен върху лактите, които материализират вдъхновението за живот на високи обороти, в който нищо не може да се опре на модерната жена. Висококачествената материя е еластична, за максимално удобство и практичност.

2. Пола

Една от водещите тенденции за пролет-лято 2018 е комбинацията между хоризонтално и райе по диагонал. Полата оптически издължава силуета, а сексапилният елемент, който внася женственост в цялостното излъчване, е странична висока цепка с преплетени връзки. Високата талия се комбинира с къс топ, което оформя силуета и създава усещане за елегантност.

3. Яке

В преходния период между пролет и лято температурите варират в зависимост от часовете в денонощието, за което якето е задължителен и практичен елемент от визията. Градската джунгла е завършена в класически модел с контрастен ефект на материите и масивен акцент от метал при ципа.

4. Обувките

В градската джунгла няма правила, но за сметка на това животът е на високи обороти. Маратонките от колекцията на TommyXGigi са в класически черен цвят, но са създадени в актуалната тенденция за контраст с подметката. Бялото и черното са една от най-стилните интерпретации на съвременните маратонки, които едновременно съчетават спортна и елегантна линия.

5. Чантата

Задължителната дамска чанта във визията на градската джунгла е сред най-актуалните форми. Геометрията среща тенденциите във висшата мода с емблематичното червено, което минава като цветен контраст под формата на кант по ръбовете. Елегантността е загатната с масивен метален елемент и допълнителни каишки, които осигуряват здравина и усещане за допълнителна сигурност, дори и да приберем целия град в чантата си.

Още кадри от визията за градската джунгла можете да разгледате в нашата галерия.

Блуза, панталон, чанта и обувки от колекцията TommyXGigi, които можете да откриете в магазините на Tommy Hilfiger на следните адреси:

Paradise Center, Етаж 1, гр. София, бул. „Черни връх“ 100

The mall, Ниво 1, гр. София, бул. Цариградско шосе 115

Serdika Center, Етаж 1, гр. София, бул. „Ситняково“ 48

Снимки: Вихър Ласков @vihrolaskov за Tialoto.bg

Модел: Ава от Ivet Fashion

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )