IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво облякоха звездните гости на кралската сватба?

19 май 2018 11 04

Какви тоалети избраха лицата на Холивуд и не само

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В момента светът тръпне пред едно от най-значимите светски събития за 2018 – кралската сватба.

Принц Хари и Мегън Маркъл официално ще станат семейство след броени минути, а сватбата им събра на едно място аристократи, принцове, принцеси, звезди от цял свят и, разбира се, Кралицата.

Като никоя кралска сватба до този момент, тази на Принц Хари и Мегън Маркъл е с особено голям брой звезди, имайки предвид холивудските приятелства на булката.

Ето кои са най-популярните личности на сватбата и какви тоалети избраха те:

1. Опра Уинфри

Опра Уинфри бе една от първите, които пристигнаха за церемонията. Известната водеща се спря на тоалет на Stella McCartney, комбиниран със задължителния аксесоар – шапката.

2. Пипа и Джеймс Мидълтън

Звездното семейство се появи на сватбата и събра погледите на всички присъстващи. Пипа се появи в ментово зелена рокля с розови флорални елементи, дело на The Fold. Тя пожела честита годишнина на Джеймс, която се оказа, че е утре.

3. Джордж и Амал Клуни

Холивудският актьор се появи със своята съпруга. Амал Клуни избра слънчева жълта рокля с къс ръкав, моделът на която е дело на Stella McCartney.

4. Дейвид и Виктория Бекъм

Присъствието на Дейвид и Виктория Бекъм е задължително на кралската сватба, особено предвид статуса на семейството. Виктория се появи в рокля, част от нейните собствени колекции, а приликата с тоалета, с който се появи на сватбата на Принц Уилям и Кейт бе видима.

5. Серина Уилямс и Алексис Оханян

Знаменитата тенис звезда Серина Уилямс се появи със своя съпруг Алексис Оханян. Серина се появи в нежна рокля, задължителния фасинатор и завидна форма. Акцент в тоалета е масивното колие.

6. Прианка Чопра

Добрата приятелка на Меган Маркъл бе сред един от очакваните и задължителни гости на сватбата. Тя се появи в нежен костюм, специално изработен от Vivienne Westwood.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари