IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум: Израснах сред нудисти, обичам голотата

26 юли 2018 07 40

45-годишният модел за остаряването, закръглените жени и любовта към оскъдните бански

Снимка: Ocean's Drive

Снимка: Ocean's Drive

Хайди Клум има перфектно тяло и не се срамува да го покаже. 45-годишната хубавица за пореден път сваля горнището за фотосесия, този път за корицата на Ocean Drive.

Германката използва участието си и да представи част от своята колекция бански, разкривайки идеята зад нея, както и други интересни факти, които имат отношение към любовта ѝ към голотата.

„Израснах много уверена в тялото си. От малка не обичах да нося цели бански и предпочитах по-разголени неща като прашки. Ако няма други хора наоколо без проблем оставам и топлес“, коментира звездата. „Нямахме много пари и често ходихме на почивки на къмпинги и нудистки плажове, затова голотата за мен е нормална. Родителите ми са много широко скроени и лишени от предразсъдъци и ограничения хора. Но не мога да кажа това като цяло за германците“, добави Клум.

„Няма много богат избор на бански за по-закръглените жени. Те сякаш са пренебрегнати от индустрията и аз исках да им дам избор“, коментира колекцията си бански Хайди.

Супермоделът не пропусна да коментира и вечните теми като остаряването и как тя се справя с това:

„Гледам на нещата по този начин: имаме само един живот. Сега, този момент не трябва да е единствен, не трябва да има рамки или ограничения какво да обличате на определена възраст. 30-те не трябва да са възраст, в която да се откажете от танците например. Не казвам, че хората трябва да правят това, което правя аз, но се надявам един ден, когато съм наистина стара, да мога да се обърна и да кажа, че съм се наслаждавала на всяка фаза от живота си“.

Всички секси снимки на чаровната Хайди можете да видите в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари