IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-странните обувки по света

15 юли 2018 13 15

Вижте шедьоврите

crimesagainstshoemanity

crimesagainstshoemanity

„Модата е това, в което решаваме сами да се облечем. Демоде е това, което носят другите“, казва Оскар Уайлд и сигурно е бил прав за времето, в което е живял, но в наши дни нещата са по-различни.

Има известни личности, които диктуват тенденциите и много хора избират да им подражават. Така се появяват жени и мъже, сякаш създадени по калъп.

Хрумванията на някои дизайнери наистина са ексцентрични, но винаги ще се намерят хора, които да носят техните шедьоври. Това доказва колекцията от най-странните обувки по света, събрана в Boredpanda. Едни са удобни и практични, други трудно биха обути дори и за едно ревю, а трети – истинско произведение на изкуството.

Ботуши във формата на копита, при това златни, са едни от най-учудващите обувки, създадени през последните години. Има различни разновидности – от естествена кожа или козина, наподобяващи истински крайници на животни като кози, бикове и крави.

Огромни жълти платформи, изобразяващи главата на Доналд Тръмп, са друго нестандартно хрумване, най-вероятно на някой американски дизайнер, който не си пада по политиката на президента на САЩ. Други абсурдни идеи, видели бял свят, са на розови космати токчета; чехли от спагети, кюфтета и кетчуп; маратонки с вграден аквариум и други.

Най-вероятно по-голяма част от странните обувки са създадени по поръчка на някой моден бранд или просто за забавление. Вижте още снимки в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )