IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перфектната връзка: Светската дама

20 август 2018 13 40

Жената на всяко събитие и технологиите

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Александра е тази жена, която виждаме на всички големи събития в града. Тя познава всички и по-важното – всички познават нея.

За Алекс няма неизвестни звезди и светски личности, а нейното име стои във всички списъци с поканени. Не може да мине по улицата незабелязана и всеки ден среща познати и приятели на топ локациите и най-горещи заведения.

Тя все още има двойка пред възрастта си, а нещата, без които не може, са точно две – телефонът ѝ и нейният селфи ринг.

Тя има Huawei P20 Pro и честно казано, го използва най-вече заради красивия му дизайн, който също като нея не остава незабелязан и камерата с AI, която разпознава всичко, което снима и сама задава автоматично точните настройки за перфектния кадър.

Камерата е с хибриден Zoom и нощен режим, което позволява да прави идеални снимки на всяко събитие, без значение по кое време на деня и на какво разстояние е от нея.

Батерията е по-силна, което позволява на Александра да изкара цяла нощ сред знаменитости, без да остава извън контакт.

Ако в едната ръка е телефонът ѝ, в другата е любимият ѝ Selfie Ring RK-12.

С него тя създава още по-оригинални снимки, а допълнителното постоянно осветление е с избор от три нива на яркост. Selfie Ring RK-12 се поставя бързо и удобно с практичен клипс, снабден със силиконови предпазителите, предотвратяващи надраскване на корпуса. Батерията е вградена и презареждаща се.

Каква е перфектната връзка за Алексадра? Вижте сами!

1. Как протича твоето ежедневие?

Събуждам се късно, тъй като често си лягам късно. Обикновено денят ми протича в срещи с известни личности, с които търсим новите горещи места в града. Коментираме как е минало последното събитие и правим планове за следващото. Вечер задължително излизам с приятели, а всяка емоция запечатвам с телефона си, за да мога да правя разбор на преживяното.

2. Без какво не започваш деня си?

Не мога да започна деня без да прегледам снимките от предишната вечер (смее се) За мен това е задължителен елемент от събуждането, защото така започвам деня си с много настроение и позитивна енергия.

3. Ако имаш един свободен час, за какво ще го използваш?

Задължително за да открия перфектното място за снимки. За мен това е изключително важен елемент, тъй като смятам, че всеки един кадър носи послание и след години ще ги гледам и ще си спомням с усмивка.

4. Как изглежда перфектният уикенд за теб?

Два дни, изпълнени със страхотни светски събития, на които се забавлявам с приятели.

5. За какво отделяш най-много време?

В интерес на истината, най-много време отделям за планове. Графикът ми включва всякакви светски събития, а организацията е изключително важна за мен.

6. По какъв начин технологиите се преплитат в ежедневието ти?

Не мога без тях. Телефонът е като моята крепост и същевременно дигитален носител на спомени. Чрез него поддържам връзка, записвам график и най-вече – запечатвам моменти.

7. С какво ти помагат технологиите?

Да бъда в час, в буквален и преносен смисъл. Обичам да знам какво ще има в следващите дни, да знам кой къде ще бъде и така да избера къде е най-подходящо да отида.

8. Без какво не можеш да си представиш живота?

Не мога да си представя живота без камерата на телефона и моя селфи ринг. Те са като лявата и дясната ми ръка.

9. Какво има в дамската ти чанта?

Билети от последния концерт, на който бях, пропуск за последното светско събитие, телефон, селфи ринг, гримове и ластик за коса. Последното е важно за летните дни.

10. Какъв тип комуникация предпочиташ – съобщения или обаждания?

Обикновено комуникирам едновременно и с обаждания, и със съобщения. Затова за мен е най-важно абонаментният ми план да предлага неограничено и двете. Съответно най-много отговаря на нуждите ми абонаментният план Vivacom Smart U за 49,99 лева. С него говоря и използвам мобилен план неограничено, което за мен е перфектната връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
kakvato i da e - rabote6ta ,artisti4na ili svetska , purvo i edinstveno triabva da e 4ovek.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sirkova ( преди 5 години )
nekoj ( преди 5 години )