IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венета Кръстева наследява лиценза на Мис Свят-България

20 август 2018 09 00

Моделът сменя Страхил Гановски, който се пенсионира

Венета Кръстева като Мис Вселена през 2013 г. Снимка: Булфото, архив

Венета Кръстева като Мис Вселена през 2013 г. Снимка: Булфото, архив

Венета Кръстева, която е представяла България на двата най-големи конкурса за красота в света – Мис Свят и Мис Вселена, ще застане начело на форумите у нас, пише "Монитор".

Това съобщиха от "Бок Стар Моделс" - компанията, чрез която оперира досегашният носител на правата за събитията в страната Страхил Гановски.

"Той ще се пенсионира на 71 години след 30 годишна практика като национален директор на марките и ще прехвърли всички правомощия на миската", обясняват от компанията. Очаква се лицензът да бъде предаден официално в присъствието на медии в началото на следващия месец. 

Само няколко дни, след като лицензът за Мис Свят-България и Мис Вселена-България отиде в ръцете на Кръстева пък ще се проведе поредното издание на конкурсите на родна територия. Датата е 12 септември, мястото – столичната зала „Рейнбол Плаза“, а бляскавата вечер ще посочи четири победителки, които да бранят честта на България зад граница.

За първи път на територията на Балканите се провежда конкурс от подобна величина, които да обединява голямата четворка на най-престижните световни конкурси, а именно - Мис Свят, Мис Вселена, Мис Европа и Мис Гранд Интернешънъл. 

По традиция, в ролята на председател на журито и този път ще видим самата Венета Кръстева. За тържествената част по награждаването на новите български представителки за световните форуми директно от централата на Мис Свят Англия ще пристигнат две корони инкрустирани с диаманти на обща стойност над 100 000 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари