IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перфектната връзка: Авантюристката

4 септември 2018 15 00

Как живее жената на адреналина?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Тя скача с бънджи, кара сноуборд, лети с делтапланер и какво ли още не. Спокойствието ѝ е чужда дума и обича всичко, което носи адреналин.

Никога не е била на ол инклузив и не разбира почивката по този начин. Предпочита да се качи на колата си и да обикаля в търсене на девствена природа и плажове – по възможност, заобиколени от скали, за да може да скача или да се гмурка на воля.

Тя е Елена и обича да се шегува, че ако Троянската война беше заради нея, щеше да остане в историята като непокорната Елена. За скромните си 27 години има толкова преживявания зад гърба си, че много биха ѝ завидели.

Обича да лети, буквално и преносно, а това, което ѝ помага да се приземи, е нейният телефон.

Елена има нужда мобилното ѝ устройство да е винаги на разположение, защото върховните моменти на адреналин не трябва да се изпускат.

Нейният Samsung Galaxy A6+ разполага с Always on Display, което ѝ позволява да прегледа за миг важна информация като дата, метеорологични прогнози, час и входящи известия. А това е важно, особено при екстремните спортове, които практикува.

Безпроблемният мултитаскинг идва от приложението App Pair, което позволява на Елена да следи и управлява едновременно две приложения.

Незабавното отключване чрез технологията за разпознаване на лица гарантира, че личните ѝ данни няма да попаднат в неподходящи ръце. Отключва телефона си мигновено с помощта на пръстов отпечатък.

Така може бързо да включи камерата, за да не изпусне сюблимния момент на някое салто във въздуха например.

Ето какво все пак държи Елена в перфектна връзка с околния свят:

Как протича твоето ежедневие?

Ежедневието ми никога не е скучно и винаги минава под знака на екстремното преживяване. През лятото обикновено използвам уикендите, за да отскоча да покарам сърф, а през зимата – сноуборд. Опитвам се да нямам и минута, в която да скучая.

Без какво не започва денят ти?

Без енергийна напитка, защото не обичам да пия кафе – не ми действа или поне не така, както аз искам. След това обикновено набързо си „мятам“ един душ и тръгвам към поредното предизвикателство.

Ако имаш един свободен час, за какво ще го използваш?

За скачане с бънджи (Смее се). Обожавам усещането преди да скочиш, защото се чувствам без ограничения. Обичам да се чувствам свободна и да провокирам себе си и тялото си.

За какво отделяш най-много време?

Със сигурност в търсене на нови екстремни изживявания. Независимо дали ще е нов вид екстремен спорт или интересна дива локация, на която не съм била. Има страхотен чар в това да стъпиш някъде, където малко хора преди теб са били, защото никога не знаеш какво те очаква. Тази тръпка е нещото, което ме държи жива.

По какъв начин технологиите се преплитат в ежедневието ти?

Технологиите оптимизират времето за търсене къде да отида и какво да правя, често чета мнения за определени спортове или насоки за това как да ги практикувам. Макар че обичам адреналина, винаги се стремя да правя нещата по безопасен начин, защото е много тънка границата между страх и адреналин.

Едно от най-големите улеснения за мен е, че не си следя мегабайтите. Планът ми е Smart U и има неограничен интернет, така че си сърфирам спокойно. Гледам доста видеа на „колеги“ по хоби.

Хората обичат да споделят преживяванията си и така мотивират други хора да се престрашат и да предизвикат себе си.

С какво ти помагат технологиите?

Да бъда по-организирана и да не забравям важни неща. В интерес на истината, голяма част от деня ми минава в мисли за това какво ми е необходимо за поредното приключение и така пропускам часа си за зъболекар например (Смее се). Добре, че телефонът ме подсеща за всичко.

Какво има в дамската ти чанта?

Освен стандартните женски неща, в чантата си държа някакъв спомен от последните ми авантюри. Сега имам красив рапан, който открих сама, докато се гмурках. Кара ме да се усмихвам и да вярвам в себе си!

Samsung Galaxy A6+ е верен спътник за всяко приключение – екстремно или не, с него може да уловите всеки момент и да го споделите с приятели. А в момента е и с отстъпка от стандартната цена в магазините на Виваком.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Дръндер ( преди 5 години )
*** реклама на Самсунг и Свиваком!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lvassileva@mail.bg ( преди 5 години )
А, това било реклама на виваком.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
a ( преди 5 години )
Дайте и кординатите да се женим
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар