IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Флуоресцентни акценти: Звездите подносиха неон

26 август 2018 06 00

Пригответе се за новата модна тенденция на есен/2018

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Тенденцията, от която много хора - почитатели на по-класически и семпли цветови комбинации, сигурно ще се уплашат, вече е налице.

Все повече знаменитости през последните няколко седмици започнаха да носят неустоими тоалети в неонови версии на жълто и зелено. Сред първите звезди, които се появиха в тази смела визия са Блейк Лайвли, която разходи из Ню Йорк шикозен костюм на Versace във флуоресциращо зелено.

Горе-долу по също време, Ким Кардашян се появи в два различни тоалета в жълто-зелен неон, като с единият се беше пременила за сватба.

Интересното е, че дизайнерски марки като Moschino, Prada и Marni, както и по-масовите брандове Zara и Topshop също са в унисон с новата тенденция.

Хората, които имат по-авантюристичен моден вкус, ще могат да се насладят на тенденцията, а ако искат и могат да я комбинират с животински принт, както направи Рита Ора наскоро, появявайки се в този костюм на Tom Ford.

Снимка: stylegods.com

Сред звездите, които подкрепят неона са Дженифър Лопес, Ариана Гранде, Бела Хадид и др.

Вижте как звездите налагат тази нова модна тенденция в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари