IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гардероб като на Меган Маркъл: 5 рокли за есента

9 септември 2018 13 15

Какво да изберем този сезон?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Меган Маркъл се превърна от звездна актриса в истинска принцеса, а успоредно с това успя да спечели сърцата ни и с безупречния си вкус.

Така с настъпването на есента и задължителното преобразуване на гардероба с актуалните тенденции, избираме за вас 5 рокли, вдъхновени от Меган Маркъл.

Вижте кои са новите попълнения в есенния ви гардероб, с които да се превърнете в истинска принцеса и модна диктаторка.

1. Червеното винаги е на мода

Меган Маркъл наложи за есента като задължителен детайл в роклите обемният колан. Ретро вдъхновението придава акцент върху талията, а V-образното деколте подчертава женствеността. Класическият червен цвят винаги е добър избор, а се оказва и прекрасен начин да внесем цвят в есента.

2. Говори ми в каре

Роклите тип „сако“ са сред любимите модели и все по-често Меган Маркъл се появява именно в такива. Класическото каре в сив цвят е универсално, а усещането за комбинация между офис дрескод и елегантността на роклята винаги е печеливш вариант.

3. Тъмното в синьото

Есента идва с много цветна и ярка палитра, в която доминира синьото. И ако през лятото носихме наситените му и дори неонови нюанси, то с новия сезон минаваме към по-тъмните такива. Моделът отново е рокля тип „сако“, а акцентът с ретро колан е подчертан и с масивна метална катарама, за допълнителна елегантност.

4. Турското синьо

Красивият нюанс на синьо е много подходящ за есенния сезон. Тук изневеряваме на роклята тип „сако“ и залагаме на асиметричен модел с дълъг ръкав. Допълнителна асиметрия е внесена с метален акцент в предната част, който „събира“ част от роклята.

5. Горчица в гардероба

Тъй като гардеробът, вдъхновен от Меган Маркъл все пак трябва да бъде съобразен с кралския етикет, залагаме на дължина под коляното. Пищното деколте поставя акцент в иначе класическата права кройка на роклята. А цветът определено е задължителен за есента.

Снимки: Zara

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

иванова ( преди 5 години )
Не знам какво толкова се прехласвате-елементарни кройки,още по-елементарни десени.Това,че ги е облякла Меган Маркъл не ги прави писък на модата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар