IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Торнадото Ел Макферсън: На 54 разведе баща на 4 деца

22 септември 2018 12 00

Андрю Уейкфийлд смени гардероб и начин на хранене заради Тялото

Снимки: Splash

Снимки: Splash

Ел Макферсън се разведе наскоро със строителния предприемач Джефри Софър. Нейните 54 години не са никаква пречка отново да лети на крилете на любовта с нов мъж. Това е 61-годишния доктор Андрю Уейкфийлд, с когото бяха спипани от папараци да се целуват в Маями.

Британецът стана известен преди време покрай скандал с ваксини срещу аутизъм и му бяха отнети лекарските права. Според запознати влюбените са заедно от ноември миналата година, но доскоро са крили чувствата си, защото Андрю бе женен. Наскоро той се раздели със съпругата си и сега двамата вече спокойно демонстрират любовта, разказва сп. Story.

Приятели на скандалния доктор разказват, че той бил безумно влюбен в модела. За да изглежда добре до нея, даже започнал строга диета със здравословна храна и вече свалил няколко сантиметра от талията си.

Уейкфийлд обновил и изцяло гардероба си, заменяйки старата си, скучна визия с елегантен аутфит, за да впечатли прочутата си приятелка.

Глупавото е, че само два месеца преди да бъде сниман в прегръдките на Ел, жената на Уейкфийлд – Кармел, го защитаваше самоотвержено в документален филм за него покрай скандала с ваксините, без да знае, че бащата на четирите ѝ деца ѝ изневерява най-нагло зад гърба ѝ.

Всъщност Кармел разбрала от папарашките снимки в медиите за връзката на мъжа си със супермодела и била като зашеметена.

Малко преди това той я помолил да се разделят за известно време, под предлог, че имал нужда малко време да „остане сам със себе си“. Е, както се разбрало впоследствие, не съвсем сам...

Ел наистина е в разцвета си. Тя изглежда прекрасно и явно е решила да живее на макс след разочарованието, което претърпя с бившия си мъж Джефри. Според слухове разривът се случил заради друга жена, с която Макферсън хванала съпруга си. И направо му одрала кожата при развода. Според слуховете е успяла да му измъкне 80 млн. долара.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

анонимна ( преди 5 години )
никой не може да ви разведе, това правите единствено само вие.......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар