IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Калканджиева напусна набързо Big Brother

13 ноември 2018 06 40

Модната шефка първа напусна къщата в Нови хан

Снимка: Big Brother

Снимка: Big Brother

Жени Калканджиева се оказа изненадващият първи напуснал къщата на Big Brother. Снощи се състояха първите номинации и светкавични елиминации, а зрителите не се съобразиха с желанието на съквартирантите и изгониха модната шефка.

С най-много гласове за изгонване се сдоби Весела, певицата събра цели 7 номинации. Основната причина за това се оказа поведението ѝ и фактът, че заради нея губят мисии и нямат бюджет. Освен нея в номинациите попаднаха още Жени, Никита и Стойко.

Напускането на Калканджиева изненада съквартирантите, изненада и самата Жени. „Сигурно на хората им е омръзнало да ме гледат“, заяви тя след излизането си.

Тя даде щит на Златка и Благой, защото „за нея любовта е най-важна“.

Едни от най-интересните номинации днес бяха тези на Стоян Роянов Я Я, който заяви, че няма кой да номинира. Наложи се Биг Брадър да го помоли да излезе от изповедалнята и да помисли още веднъж, за да намери причини за номиниране. В крайна сметка ЯЯ не успя и Брадъра наказа всички със спиране на топлата вода до второ нареждане.

Тази постъпка на ексцентричния музикант му навлече гнева на част от съквартирантите, а най-вероятно ще бъде номиниран следващата седмица.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Дърво ( преди 5 години )
Камен ( преди 5 години )
Беше като ударена с мокър ***! Само ден преди това се ежеше ,първа ще фръкне Весела,после Никита ха ха !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар