IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер: Няма проблем, ако не се чувствам добре по бански!

10 декември 2018 16 00

Да бъдеш майка е най-удовлетворяващото нещо, заяви моделът

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

През годините ангелът на Victoria's Secret Миранда Кер бе в челото по приходи и популярност. Ролята ѝ на супермодел бе заменена от ролята на майка, а Миранда видимо се радва на щастлив живот.

През май тя стана майка за втори път, а с бременността и след раждането признава, че тялото ѝ доста се е променило. Но тя го приема такова, каквото е.

„За нас като жени наистина е важно да бъдем нежни със себе си и да не се чувстваме притиснати да се върнем веднага в същата форма, след като сме родили. Имам тяло на майка и всичко е наред“, споделя Кер.

Синът ѝ Харт е плод на любовта ѝ с основателя на Snapchat – Еван Шпигел.

35-годишната красавица е и майка на 7-годишния Флин от бившия си съпруг Орландо Блум.

Бившият вече модел на Victoria's Secret сподели, че не я интересува дали ще ѝ отнеме 10 месеца да влезе отново във форма и няма да има проблем, ако това никога не се случи.

„Това е част от нас. Може да ми отнеме 10 месеца да се почувствам отново добре в бански. Или повече. Или никога!“, казва Кер и допълва, че да бъдеш майка е най-удовлетворяващото нещо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари